Υλικά:
2 φλιτζάνια μπρόκολο ελαφρώς βρασμένο ή μαγειρεμένο στον ατμό κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 ½ φλιτζάνι τυρί τριμμένο της επιλογής σας (επιλέξτε χαμηλό σε λιπαρά)
3 αυγά
1 φλιτζάνι αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο (2 κουταλιές σούπας περίπου)
1 ½ φλιτζάνι τυρί τριμμένο της επιλογής σας (επιλέξτε χαμηλό σε λιπαρά)
3 αυγά
1 φλιτζάνι αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο (2 κουταλιές σούπας περίπου)
Εκτέλεση:
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε. Πλάθουμε με τα χέρια μας κεφτεδάκια και τα απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στου 180ο C για 15 λεπτά. Τα γυρνάμε και ψήνουμε άλλα 15 λεπτά.
Συνοδεύουμε τα κεφτεδάκια με ένα ντιπ γιαουρτιού. Μπορείτε να καταναλώσετε μερικά κεφτεδακια ως ένα ελαφρύ βραδινό.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου